Fantastiska fördelar med Panasonic-luftvärmepump HZ25TKE

Det bästa uppvärmningssystemet du kan köpa är utan tvekan en luftvärmepump, inte minst flaggskeppet HZ25TKE från Panasonic. Denna modell är den mest energieffektiva och prisvärda du kan hitta och säljs med en installation. Med den bästa energiklassen A+++ och fem års fullgaranti är det svårt att hitta bättre erbjudande.
Det råder ingen brist på fördelar med att installera en luftvärmepump i ditt hem. Du hittar ett brett sortiment på luftvärmepumpar hos 20grader.se och den bästa du kan köpa är Panasonic HZ25TKE som slår alla förväntningar. Att gå över till en luftvärmepump är miljövänligt och kan minska dina koldioxidutsläpp. Till skillnad från andra uppvärmningssystem så klassar Energimyndigheten luftvärmepumpen som en förnybar energikälla. En av de främsta fördelarna med luftvärmepumpar är deras otroliga mångsidighet och prisvärdhet. Du kan nämligen använda en luftvärmepump för både uppvärmning på vintern och kylning på sommaren.Smiling,Woman,Using,Air,Conditioner,Remote,Controller,,Sitting,On,CozyNågra av de bästa fördelarna med att installera en luftvärmepump är:

  • Har en enkel installation.
  • Kräver minimalt med underhåll.
  • Fungerar i upp till 20 år.
  • Behöver ingen bränsleförvaring.
  • Är även effektiv i låga utomhustemperaturer.

När du installerar en luftvärmepump i ditt hem finns det några saker att tänka på. Om du vill få ut det mesta av ditt uppvärmningssystem är det bra att komplettera en luftvärmepump med golvvärme. Överväg också att se till att hemmet är välisolerat för att inte förbruka mer energi än nödvändigt.

Sist och inte minst är det viktigt att välja en bra modell och den bästa modellen du kan köpa är utan tvekan Panasonic HZ25TKE. Läs vidare för att veta mer om denna modell och vilka tekniska fördelar den har!

Köp en Panasonic HZ25TKE

Modellen HZ25TKE är det senaste flaggskeppet av luftvärmepumpar från Panasonic. Faktum är att denna modell är en av de bästa som någonsin utvecklats av Panasonic och ett mycket bra val. Den har bland annat den bästa energieffektiviteten någonsin och ett antal nya funktioner. Panasonic HZ25TKE erbjuder en mänga oemotståndliga funktioner som följande:

  • Har den bästa energiklassen A+++.
  • Levererar värme vid så låga temperaturer som minus 35 grader.
  • Värmer ett hem på upp till 150 kvadratmeter.
  • Kommer med fem års garanti om den köps med installation.
  • Startar om automatiskt efter strömavbrott.

Fortsätt läsa för att se närmare på några av de tekniska fördelarna med Panasonic HZ25TKE!

Se närmare på de tekniska fördelarna

Portrait,Of,A,Mid-adult,Male,Technician,Testing,Air,Conditioner,With1. Har den bästa energiklassen A+++. Panasonic HZ25TKE är med energiklass A+++ en av bästa modellerna på marknaden inom luftvärmepumpar. Dessutom ligger dess värde för SCOP (seasonal coefficient of performance) värde på 5,2 – ett mycket högre värde än 2,0 som många modeller har. Ju högre SCOP-värde en modell har desto högre energieffektivitet levererar den.

2. Levererar värme vid så låga temperaturer som minus 35 grader. Det senaste tillskottet på marknaden för luftvärmepumpar har anpassats för att klara av hårda och kalla klimat, till och med vid minus 35 grader!

3. Anpassar automatiskt temperaturen. En smart funktion är att Panasonic HZ25TKE anpassar sin hastighet och temperatur för att dess drift ska bli så ekonomiskt som möjligt. Den nya smarta funktionen ”Econavi” reglerar även effekten genom att läsa av hur vädret, det vill säga om det till exempel är mulet eller soligt. Vid dåligt väder så kommer luftvärmepumpen automatiskt att öka effekten och tvärtom minska effekten om solen skiner.