Skaffa lagertält för större lagerutrymme

Om du driver ett tillverkningsföretag inom industrin och tillverkar ny teknik finns det flera fördelar med att skaffa ett lagertält. Som entreprenör behöver du hela tiden hitta fördelaktiga lösningar som sänker kostnaderna för verksamheten och gör driften mer enkel och smidig. Den teknologiska marknaden utvecklas ständigt och ger nya möjligheter för industrin, men det krävs god planering och förvaringsmöjligheter för att ditt företag ska kunna behålla sitt försprång gentemot konkurrenterna.

Med ett lagertält får du en smart förvaringslösning som också är skalbar och kan ändras över tid baserat på vilka behov ditt företag har. Du kan leasa, hyra eller köpa ett lagertält och få lösningen skräddarsydd efter dina krav och önskemål. En lagerhall i form av ett tält är ett bra alternativ till lagerlokaler som ligger i byggnader, då du kan ta ner det och använda marken till annat när du vill. Lagerlokaler i byggnader behöver ofta vara anpassade och uppfylla särskilda säkerhetskrav, och kostar pengar även när de inte används.

Fördelar med tältmodell till lager

Industrihallar i byggnader kan ibland dras med brister, till exempel vad gäller konstruktionsproblem. Detta kan resultera i ras, vilket har inträffat i västnyländska stålhallar. Här är det enkelt att se fördelarna i att istället använda sig av tältmodeller för ditt lager. Du kan placera dem var du vill så länge du har mark att sätta upp dem på och de finns i en rad olika storlekar. Ett exempel är det 230 meter långa tältet som uppfördes på Bråvalla. Tält används som lagringslösning av många olika sorters verksamheter. Ett möbelföretag i Laholm utökade sin lagerkapacitet för trädgårdsmöbler med ett 5 000 kvadratmeter stort lagertält.

Välj bland olika tillval

Som företagare inom tillverkningsindustrin kan du behöva en tälthall som är utrustad på olika sätt. Tack vare den mängd tillval som finns är det enkelt att anpassa tälthallen så att den passar verksamhetens behov. Du kan exempelvis välja till isolering, belysning, energieffektiv uppvärmning, avfuktning och ventilation. Tälthallen är konstruerad med en stålstomme och har en klädsel som består av en PVC-duk av hög kvalitet. Den kan användas till logistikverksamhet, bygg, industri och idrottshallar. Med denna hållbara lösning får du höjd kostnadseffektivitet och kan demontera eller flytta hallen vid behov.