Så skyddar du din mobil bäst

Med olika sorters mobilskydd minskar risken att mobilen får repor eller andra skador. Att köpa en ny telefon är dåligt både för plånboken och för miljön och därför bör du ta vara på den du redan har. Mobiltillbehör som skal, linsskydd och fodral är billiga försäkringar som ökar telefonens livslängd.Dagens smarta mobiltelefoner används till nästan allt i vardagen. De avancerade och dyra telefonerna används för alltifrån nöjen och kommunikation till bankärenden och legitimering. När telefonen går sönder blir det problem eftersom så mycket är kopplat till den. Det mobila Bank-id slutar att fungera och det är svårt att kontakta dig. Dessutom är det ofta väldigt dyrt att laga mobilen. För att minska risken att du hamnar i den här situationen är det viktigt att du skyddar telefonen med ett rätt mobiltillbehör. Här kan du läsa mer om vilken typ av tillbehör du bör ha och varför de är bra.

Phone,With,Isolated,Screen,And,Headphones,Lying,On,The,SandMobilskal

Med ett praktiskt skärmskydd skyddas telefonens ömtåliga kanter samtidigt som mobilen blir mer personlig. Hos Techhuset.se hittar du massor med snygga skal och andra mobiltillbehör som passar till populär märken som Apple, Samsung och Huawei. I dagens digitala samhälle är mobilen en viktig del av våra liv. Hela 85 procent av Sveriges befolkning har en smart mobil vilket är ett bevis på telefonens betydelse. Ett mobilskal är en billig försäkring som ökar livslängden på telefonen. Om du råkar tappa den i marken skyddas kanterna och kameran av skalet. Mobilskal är relativt billiga och kostar oftast en eller ett par hundralappar. Det är ingenting jämfört med kostnaden för att reparera eller köpa en ny smart mobil.

Techhuset.se erbjuder många olika sorters skal vilket gör att du kan skräddarsy utseendet på telefonen precis som du vill. Du hittar bland annat skal med krokodilmönster, olika färger och glitter. Välj mellan material som läder, silikon eller hårdplast. Eftersom skalen är så pass billiga kan du med fördel köpa flera olika och variera efter humör och tillfälle. Kanske vill du ha ett skal som ger ett mer seriöst intryck på jobbmötet och ett mer färgglatt skal på fritiden. Ett mobilskal gör att du kan matcha telefonens baksida med din stil i övrigt.

Övriga mobilskydd

Mobilskalet bör helst kompletteras med fler mobiltillbehör för att ge ett fullgott skydd. Utöver ett skal kan du även skydda telefonen med följande tillbehör:

  • Skärmskydd – för att skydda telefonens känsliga display mot sprickor och krosskador.
  • Fodral – för att skydda hela telefonen samt för att ha mobil och plånbok i ett.
  • Privacyfilter – för att din omgivning inte ska kunna se vad du gör på din mobil.
  • Linsskydd – för att skydda den ömtåliga och dyra kameralinsen.

Med bra och skyddande tillbehör ökar du livslängden på din mobil vilket är bra både för miljön och plånboken. Tillverkningen av mobiltelefoner har stor miljöpåverkan och nyköp av mobiler leder till massbrytning av metaller. En enda smart mobil kan ge upphov till 86 kilo avfall vilket är en stor påfrestning på miljön. Bara i Sverige köps det årligen cirka 2,5 miljoner nya mobiltelefoner. Spara pengarna och värna om miljön genom att skydda din telefon med bra mobiltillbehör.