Så ökar du livslängden på iPhone 12 Pro Max

Dagens mobiltelefoner är både avancerade och dyra. För att öka livslängden på din smarta telefon bör du skaffa ett skyddande mobilskal. Det kan även vara bra att komplettera med ett fodral och ett skärmskydd. Med bra mobilskydd kommer du att öka livslängden på din telefon vilket är bra både för din plånbok och för miljön.

Group,Of,Young,Hipsters,Sitting,On,Sofa,Holding,En,HandsAnvänd skal för att skydda telefonen

Ett mobilskal är det bästa sättet att skydda din mobil. Hos Phonelife.se hittar du ett brett utbud av iPhone 12 Pro Max skal och andra tillbehör. Telefonen i sig är väldigt dyr och ett skal är den bästa försäkringen du kan skaffa dig i händelse av att du skulle tappa telefonen i golvet. Det finns många fördelar med ett mobilskal, bland annat:

  • Det skyddar mobilens ömtåliga kanter.
  • Det är billigt.
  • Det är snyggt.
  • Det gör telefonen mer personlig.

Ett snyggt mobilskal gör att du får ett bättre grepp om mobilen vilket minskar risken att du tappar den i golvet. Det skyddar kanterna såväl som den dyra och ömtåliga mobilkameran. Avancerade mobiler som iPhone 12 Pro Max är både dyra att köpa och att reparera. Ibland är skadorna så pass svåra att det inte ens går att laga telefonen och då måste du köpa en ny. I ett samhälle där mobilen blir allt viktigare kan det uppstå problem i vardagen. Cirka 85 procent av befolkningen använder internet i mobilen regelbundet. Med ett mobilskal minskar du risken för skador och du kan använda telefonen utan att oroa dig för att den ska gå sönder. Med ett stort utbud av mobilskal kan du dessutom ge telefonen en personlig prägel.

Komplettera med fodral och skärmskydd

Ett mobilskal skyddar framför allt de ömtåliga kanterna och baksidan på mobiltelefonen.Det kan vara bra att komplettera med ett mobilfodral och ett skärmskydd för att ge ett komplett skydd. iPhone 12 Pro Max har en 6,7 tums OLED-skärm som bäst skyddas av ett skärmskydd som minskar risken för repor och krosskador på displayen. Fodralet gör att du öven kan kombinera mobil och plånbok i ett. Förutom att du sparar pengar på att öka livslängden på din mobil så är det även bättre för miljön. European Enviromental Bureau EEB har tagit fram en rapport som visar att mobiltelefonerna har stora konsekvenser för både klimat och miljö. En annan studie från svenska Miljöinstitutet visar att tillverkningen av en enda mobiltelefon skapar 86 kilo avfall vilket är mycket påfrestande för miljön. Därför borde du se till att få din iPhone 12 Pro Max att hålla så länge som möjligt.